PLCRC biedt een landelijk platform voor onderzoek

naar dunnedarm-, dikkedarm-, endeldarm- en anuskanker.

 

deelnemende
centra

 

deelnemende
patiënten

Terug naar het overzicht

PLCRC Publieksbijeenkomst op 24 november 2022

Op donderdag 24 november 2022 zal de eerste editie van de PLCRC publieksbijeenkomst plaatsvinden van 13:30 uur tot 16:30 uur in het UMC Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst zullen enkele onderzoekers van PLCRC en zorgprofessionals spreken over de PLCRC-studie en deelname aan wetenschappelijk onderzoek als patiënt. Daarnaast komen uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmkanker aan bod in workshops en presentaties. Het thema van de middag is "Leren van iedere patiënt met darmkanker" met als aandachtsgebied voeding en leefstijl.

De PLCRC publieksbijeenkomst kan zowel live op locatie in het UMC Utrecht als digitaal via een videoverbinding bijgewoond worden. Voor beide kunt u zich vóór 10 november 2022 aanmelden via het inschrijfformulier, dat u hier kunt vinden: https://www.darmkanker.nl/2022/10/04/plcrc-publieksbijeenkomst-24-november-kom-jij-ook/ . U vindt hier ook het programma van deze middag.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Het aantal beschikbare plekken op locatie is wel beperkt, inschrijving is daarom vereist. Na inschrijving ontvangt u binnen enkele weken aanvullende informatie.
Heeft u nog vragen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@plcrc.nl of bellen naar 06-46919566. Bent u na inschrijving toch verhinderd op 24 november? Geef dit dan ook aan ons door, zodat er een plek vrijkomt voor een andere deelnemer.

We hopen op een mooie opkomst en een leerzame PLCRC publieksbijeenkomst voor alle deelnemers!

 

Terug naar het overzicht
publieksbijeenkomst-1.png