PLCRC biedt een landelijk platform voor onderzoek

naar dunnedarm-, dikkedarm-, endeldarm- en anuskanker.

 

deelnemende
centra

 

deelnemende
patiënten

Terug naar het overzicht

Fijne feestdagen en een goed 2024 gewenst!

We sluiten binnenkort 2023 af, het jaar waarin PLCRC haar 10-jarig jubileum vierde. Sinds de start van de studie in 2013 hebben inmiddels bijna 19.000 (ex-)darmkankerpatiënten besloten om deelnemer te worden van deze cohortstudie! Daar zijn we ontzettend trots op en dankbaar voor, want iedere deelnemer is zeer waardevol om ons gezamenlijke doel te bereiken: leren van iedere patiënt om in de toekomst een betere behandeling en kwaliteit van leven te kunnen bieden.

In september informeerden we de betrokken zorgprofessionals van PLCRC over behaalde resultaten, lopende en nieuwe studies en onze toekomstvisie tijdens een goedbezocht symposium. Ook zetten we afgelopen jaar stappen om PLCRC in enkele nog niet betrokken ziekenhuizen onder de aandacht te brengen. Wij kijken daarom uit naar 2024, waarin we hopelijk zowel wat betreft ziekenhuizen als deelnemers en studies PLCRC weer meer kunnen uitbreiden!

Ter info: tussen 27 december en 3 januari is het studieteam minder goed bereikbaar dan u wellicht van ons gewend bent, hierna staan we u graag weer te woord per e-mail en telefoon.

 

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!

 

Terug naar het overzicht
2024-1.jpg